Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Chauffeurs Uitzendbureau

Uw specialist in de werving en selectie van chauffeurs. 

 

» De Organisatie

» Diensten

» Werkwijze

» Offerte aanvraag

» Partners

» Contact

 

Voor al uw koerier en chauffeursaanvragen! Actief in geheel Nederland.

XL Chauffeurs Uitzendbureau

XL Chauffeurs Uitzendbureau is gespecialiseerd in het leveren van onder andere koeriers en chauffeurs. Van slechts een dag(deel) tot enkele weken. Voor korte eenmalige opdrachten tot structurele instroom.

XL Chauffeurs Uitzendbureau is onderdeel van XL Studenten Uitzendbureau. XL Studenten Uitzendbureai is het uitzendbureau voor hoogopgeleide studenten met een bestand van meer dan 275.000 kandidaten in heel Nederland. Via XL Uitzendbureau selecteren wij de beste kandidaten voor uw opdracht.

Chauffeurs Pool

Wij beheren een pool van circa 1.750 ervaren chauffeurs en koeriers. Wij houden de beschikbaarheid en ervaringen van onze medewerkers nauwkeurig bij zodat wij de juiste personen op het juiste moment kunnen inzetten.

Onze medewerkers werken regelmatig en de chauffeurs branche en hebben daardoor geen tot slechts een korte inwerktijd nodig. 

Referenties

Wij voeren uiteenlopende opdrachten uit voor zeer diverse opdrachtgevers. Zo leveren wij onder andere koeriers voor groente groothandels en prive chauffeurs voor diverse particulieren. Heeft u interesse in wat wij voor u zouden kunnen betekenen? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Werkwijze

In samenwerking met onze opdrachtgevers stellen wij de personeels behoefte vast. Wij bespreken uw wensen en het profiel waaraan onze mensen moeten voldoen. Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.