Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Chauffeurs Uitzendbureau

Uw specialist in de werving en selectie van chauffeurs. 

 

» De Organisatie

» Diensten

» Werkwijze

» Offerte aanvraag

» Partners

» Contact

 

Voor al uw koerier en chauffeursaanvragen! Actief in geheel Nederland.

Diensten

Iedere onderneming en iedere aanvraag is anders en dus uniek. Daarom biedt XL altijd dienstverlening op maat, gebaseerd op kennis, inzicht en ervaring.

De specifieke wensen die u heeft vormen voor ons het uitgangspunt voor een goede samenwerking. Een samenwerking die wij optimaal inhoud willen geven en waarvoor wij graag een stap extra zetten. Daag ons uit en vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij laten u graag zien wat wij voor u kunnen betekenen.  

Onze dienstverlening bestaat uit:

1) Het uitzenden van ervaren medewerkers tijdelijke/projectmatige (dag tot enkele weken, 1 tot honderd). Van 1 medewerker tot aan de gehele uitbesteding van al het personeel op de afdeling. Lees meer over het inlenen van oproep uitzendkrachten.

2) Het uitzenden van ervaren personeel structurele evenementen (parttime of fulltime), wekelijks, dagelijks etc.

3) Werving en selectie van vast personeel voor organisaties/   opdrachtgevers. Lees hier meer over werving en selectie door XL Uitzendbureau.

4) Payrolling (uw eigen medewerkers bij ons op de payroll)

Wij verzorgen de gehele werving en selectie en stellen, op no cure no pay basis, graag de beste kandidaten aan u voor. Wij informeren de medewerkers vervolgens over uw bedrijf, het evenement, huisregels. Wij plannen de kandidaat op het gewenste moment(en) in en nemen de gehele loonadministratie uit handen. Lees verder over onze werkwijze.

Vrijblijvend een offerte?

Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan