Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Chauffeurs Uitzendbureau

Uw specialist in de werving en selectie van chauffeurs. 

 

» De Organisatie

» Diensten

» Werkwijze

» Offerte aanvraag

» Partners

» Contact

 

Voor al uw koerier en chauffeursaanvragen! Actief in geheel Nederland.

Werkwijze

Samen met u stellen wij de behoefte aan het type en aantal uitzendkrachten vast. Of u slechts eenmalig op zoek bent naar een fietskoerier voor een paar dagen of voor structurele inval of vaste werknemers. Wij hebben altijd de juiste kandidaten klaarstaan en gaan direct voor u aan de slag.

Pool concept

Om als Chauffeurs Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met geprepareerde pools van onder andere chauffeurs, koeriers, hikers en bezorgers. Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficient schakelen. Wij beheren een landelijke pool van circa 1.750 parttime en/of fulltime chauffeur medewerkers.

Bij het selecteren van onze medewerkers hanteren wij strenge criteria. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal en ervaring in de branche is een minimum vereiste. Minstens even belangrijk vinden wij de contactuele eigenschappen en klantvriendelijkheid van onze mensen. Zij zijn tenslotte een visitekaartje van uw bedrijf (en uw klanten).

Begeleiding

Desgewenst stellen wij een projectcoördinator aan tijdens de werkzaamheden die fungeert als het aanspreekpunt voor uw organisatie en onze uitzendkrachten. Hierdoor heeft u eigenlijk geen omkijken naar uw uitzendkrachten. 

Instructie

Onze medewerkers worden door ons vooraf duidelijk geinformeerd over onder andere:

- De inhoud van de werkzaamheden;
- De veiligheidsvoorschriften;
- De huisregels van uw organisatie;
- De werktijden, werkduur, etc.;
- De contactpersonen / leidinggevenden etc;
- De gang van zaken omtrent uitbetalingen, sociale voorzieningen,  reserveringen, inhoudingen, rechtspositieregelingen, etc.

Deze zaken leggen wij vast in een informatiebrief welke in samenspraak met de klant zal worden geformuleerd. Alle medewerkers zullen een kopie van deze informatiebrief ontvangen. Als zij naar aanleiding hiervan nog vragen hebben kunnen ze altijd bij ons terecht. Mede hierdoor, hebben onze medewerkers maar geen tot een korte inwerkperiode nodig. 

Facturatie

Aan het einde van de werkzaamheden ondertekent u de urenverantwoording en wij zorgen voor de correcte afhandeling van de lonen en eventuele onkosten.