Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Chauffeurs Uitzendbureau

Uw specialist in de werving en selectie van chauffeurs. 

 

» De Organisatie

» Diensten

» Werkwijze

» Offerte aanvraag

» Partners

» Contact

 

Voor al uw koerier en chauffeursaanvragen! Actief in geheel Nederland.

Uitzenden

U kunt bij ons terecht voor adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden of (tijdelijke) fulltime opdrachten. Wij verzorgen de gehele werving & selectie en stellen, op no cure no pay basis, graag de beste kandidaten aan u voor.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Zodra u onze kandidaat geschikt acht informeren wij hem of haar over uw bedrijf, de cultuur, huisregels en 'plannen' de kandidaat op het gewenste moment(en) in. U ondertekend vervolgens de urenverantwoording en wij nemen de gehele loonadministratie uit handen. 

Uitgebreide pool

Om als XL Chauffeurs Uitzendbureau snel te kunnen schakelen werken wij met een geprepareerde pool van studenten & starters. Onze kandidaten zijn persoonlijk geselecteerd op kennis en kunde. Dankzij lage overheadkosten kunnen onze medewerkers tegen zeer concurrerende tarieven aangeboden worden. Een standaard laag tarief dus! 

Wij verzorgen onder andere prive chauffeurs, chauffeurs voor groothandels, hikers, koeriers en bezorgers. Heeft u ander logistiek/transport personeel nodig? Twijfel niet en neem contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag. 

Snel en efficient

Flexibiliteit, brede inzetbaarheid, korte inwerktijd en kennis van zaken staan bij onze uitzendkrachten centraal. Door een exacte en doorlopende administratie van de beschikbaarheid van deze kandidaten kunnen wij snel en efficiënt schakelen. Lees meer over onze werkwijze.

Vrijblijvend een offerte? Klik hier om online een offerte aan te vragen of bel 020-7073939 voor advies op maat.