Homepage - Offerte Aanvraag - Partners - Contact

XL Chauffeurs Uitzendbureau

Uw specialist in de werving en selectie van chauffeurs. 

 

» De Organisatie

» Diensten

» Werkwijze

» Offerte aanvraag

» Partners

» Contact

 

Voor al uw koerier en chauffeursaanvragen! Actief in geheel Nederland.

Werving en selectie van starters 0 tot 5 jaar werkervaring

Bent u op zoek naar talentvolle en gemotiveerde kandidaten met een afgeronde MBO, HBO- of Universitaire opleiding? Dan kunnen wij u uitstekend van dienst zijn.

Tijdens de studententijd komt XL in contact met talentvolle studenten. Zij vinden via XL een bijbaan en/of vakantiewerk waardoor wij onze kandidaten vaak al jaren kennen en in een vroeg stadium kunnen selecteren.

Selectie vindt plaats middels persoonlijke en geavanceerde interviews, mogelijk aangevuld met uitgebreide assessment methoden. Het selectie proces wordt altijd professioneel en met zorg begeleid door onze ervaren medewerkers. De kwaliteiten van de kandidaten worden op deze manier uitgebreid in kaart gebracht en optimaal benut.

XL helpt u graag in het keuzeproces en verbindt zich langdurig aan de eindresultaten door het actief volgen van de kandidaat in de eerste maanden na aanvang bij de nieuwe werkgever. Ook volgt er desgewenst een evaluatie met de klant. Onze werving & selectie diensten worden uitgevoerd op basis van No Cure No Pay.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 020-7073939 of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan